Būs nepieciešams:

1 glāze miltugrieku_medus-kuk
1.5 tējkarotes cepamā pulvera
šķipsniņa sāls
0.5 tējkarotes kanēļa
1 tējkarote citrona miziņu
3/4 glāzes sviesta
3/4 glāzes cukura
3 olas
1/4 glāzes piena
1 glāze valriekstu, sadrupinātu
Sīrupam:
1 glāze cukura
1 glāze medus
3/4 glāzes udens
1 tējkarote citrona sulas

Maisa kopā miltus, cepamo pulveri, kanēli, citrona miziņas un sāli. Noliek malā. Citā traukā sakuļ sviestu ar 3/4 gl. cukura, tad pievieno olas. Sakulto masu pievieno miltiem, klāt pievienojot arī pienu. Samaisa līdz rodas viendabīga masa, tad pievieno valriekstus. Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz 40 minūtēm. Tad atdzesē. Sajauc kopā sīrupa sastāvdaļas un dažas minūtes pavāra. Ar sīrupu aplej kūku, rotā ar veseliem valriekstiem.