Viegli pikanti salāti, kas vasarā dos arī patīkamu svaigumu!
Būs nepieciešams:
3 vidēja izmēra gurķi, sagriezti smalkās sķēlītēs un uz pusēm
¼ glāze medus
½ glāze baltā balzamiko etiķa (var lietot arī baltvīna etiķi)
¼ glāze ūdens
2 ēdamkarotes ar smalcinātiem sarkanajiem sīpoliem
sāls
Pagatavošana:
Liec gurķus bļodā un apkaisi ar sāli. Apmaisi un noliec malā. Atsevišķā bļodiņā samaisi kopā medu, balto balzamiko etiķi, ūdeni un smalcinātos sarkanos sīpolus. Iegūto maisījumu pārlej pāri gurķiem un apmaisi. Atļauj salātiem ievilkties marinādē apmēram 1 stundu, pēc tam pasniedz galdā!
Lai labi garšo!