Sastāvdaļas:                                                               crispy-skinned-chicken-orange

rupjā sāls
svaigi malti melnie pipari
3 vistu krūtiņu pusītes ar kaulu un ādu
1 ēdamkarote augu eļļas
½ glāze saldēta apelsīnu sulas koncentrāta
4 ēdamkarotes medus

Pagatavošana:

Sagatavo cepeškrāsni cepšanai 200° temperatūrā!
Iesmērē vistu krūtiņas ar sāli un pipariem. Uzsildi eļļu sautēšanas pannā līdz tā ir karsta un cep vistu krūtiņas no vienas puses ~5 minūtes, līdz āda ir viegli kraukšķīga.

Tikmēr sagatavo apelsīnu glazūru: nelielā pannā uzsildi apelsīnu sulas koncentrātu, medu un sāli ar pipariem pēc garšas. Vāri ~3 minūtes, pēc tam noņem no plīts.

Apgriez vistas krūtiņas uz otru pusi un katru gabaliņu iesmērē ar izveidoto glazūru. Turpini cepšanu jau cepeškrāsnī, kas ir uzsildīta līdz 200°. Cep vistu krūtiņas ar ādu uz augšu aptuveni 7 minūtes, uzsmērē vēl, apmēram ½ no 1. reizē smērētās glazūras katram gabaliņam. Kopumā cep ~ 15 minūtes. Ļauj vistai 10 minūtes atdzist ārpus cepeškrāsns, tad izņem kaulus un sagriez gaļu šķēlītēs! Gaļu liec uz šķīvja un pasniedz galdā!

Lai labi garšo!