Rudens, ziemas un pavasara sezona ir īstais laiks tēju un citu karsto dzērienu baudīšanai. Padalīsimies ar kādu recepti, kas bagātinās ierastās tējas garšu, kā arī padarīs to veselīgāku.
Būs nepieciešamas vien divas sastāvdaļas – citroni un medus. Citronus griež šķēlēs un kārto slēgtā traukā. Pa virsu lej medu, tā, lai gandrīz pārklātu citronus. Trauka 1/3 atstāj tukšu, lai būtu ērti tā saturu samaisīt.
Burku liek ledusskapī uz nedēļu, ik pēc pāris dienām kārtīgi samaisot. Protams, šo citronu marinādi var izmantot arī agrāk, bet lai iegūtu tiešām piesātinātu un pikantu garšu, minētais laiks būtu ieteicams.
Pēc nedēļas pievieno 2 karotes citronu marinādes kopā ar citronu šķēlēm savai ierastajai tējai un izbaudi tās jauno garšu.
Lai labi garšo!