Sastāvdaļas (4 porcijām)Medus_ogu_rullisi

1 glāze sagrieztas svaigas zemenes

1 glāze svaigas mellenes

1 glāze svaigas avenes

1/3 glāzes medus

1 tējkarote rīvētas apelsīnu miziņas

4 tortiljas pamatnes (20-30cm diametrā)

1/4 glāzes krēmsiera bez garšas

Pagatavošana

Vidēja izmēra bļodā liec ogas un uzmanīgi piemaisi klāt medu un apelsīnu miziņas. Izklāj tortiljas pamatnes uz darba virsmas. Vienmērīgi uzsmērē 1 tējkaroti krēmsiera uz katras tortiljas. Ar karoti katras tortiljas centrā liec apmēram 3/4 glāzes ar ogu, medus un apelsīnu miziņu maisījumu. Galus aizloki ciet un rullē, sākot no vienas malas, līdz izveidojas noslēgts rullītis. Pasniedz uzreiz!

Lai labi garšo!