Grila un pikniku sezonai sākoties, kāda garda recepte, ar ko palutināt sevi un citus!

Būs nepieciešams:medus_kiploku_vista
1 glāze augu eļļas
1 glāze miltu
1 tējkarote timiāna garšvielas
1 tējkarote oregano garšvielas
1/2 tējkarote maltas paprikas
2 olas
sāls, pipari
1/2 kg vistas

Medus-ķiploku mērcei būs nepieciešams:
1/2 glāze medus
4 saspiestas ķiploku daiviņas
2 ēdamkarotes sojas mērces
1 ēdamkarote miltu

Vidēja izmēra pannā uz vidēji lielas uguns samaisa kopā medu, ķiplokus un sojas mērci. Mazā bļodā sajauc 1 ēdamkaroti miltu ar 1/4 glāzi ūdens un iemaisa pannā, maisa 2 minūtes, tad atdzesē.

Citā bļodā sajauc kopā glāzi miltu, timiānu, oregano un papriku.
Vistas šķēlītēm uzber sāli un piparus, tad apviļā miltu maisījumā, tad sakultajās olās, tad atkal miltos un liek uzsildītajā eļļā uz dažām minūtēm, līdz zeltaini brūnas.

Pasniedz karstas ar atdzesēto medus-ķiploku mērci!
Lai labi garšo!