Šīs mazās kūciņas ir ļoti garšīgas un viegli pagatavojamas, un sastāv tikai no pāris dabīgām sastāvdaļām.

Būs nepieciešams:Choc-cheesecake-41

Kūkas pamatnei:
1 ½ tasīte mandeļu
1 tasīte dateļu
2 ēdamkarotes kakao pulvera
2 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas
¼ tējkarote jūras sāls

Pildījumam:
2 tasītes Indijas riekstu (mērcētus ūdenī 3 stundas)
¼ tasīte kokosriekstu piena
3 ēdamkarotes šķidra medus
6 ēdamkarotes kausētas kokosriekstu eļļas
2 ēdamkarotes kakao pulvera
Šķipsniņa vaniļas ekstrakta

Pagatavošana:
Visas pamatnes sastāvdaļas liek blenderī un maļ, līdz masa ir viendabīgi lipīga.
Liek 1 ēdamkaroti pamatnes maisījuma kūciņas formā un, stingri piespiežot, izlīdzina pa pamatni. No pamatnes masas vajadzētu sanākt 6-8 šādām kārtām.
No masas pārpalikuma izveido 8 bumbiņas, ko likt kūciņām pa virsu kā dekoru.
Liek izveidotās pamatnes un bumbiņas ledusskapī, lai tās nedaudz sacietē, tikmēr var ķerties pie pildījuma gatavošanas.
Ievieto Indijas riekstus blenderī un maļ līdz tie ir pavisam smalki un veido viendabīgu masu.
Pievieno klāt pārējās sastāvdaļas pildījumam un maļ vēl neilgu brīdi, līdz veidojas smalka, viendabīga masa.
Ar karoti liek pildījumu formiņās virs pamatnes un ievieto ledusskapī vēl aptuveni uz stundu.
Izņem kūciņas no formām un izdekorē ar izveidotajām pamatnes bumbiņām.

Lai labi garšo!