Svaigs rabarberu deserts
17/04/2016Kad dārzu dobītēs un veikalu plauktos sāk parādīties rabarberi, laiks kādam gardam rabarberu saldajam!
Tev būs nepieciešams:
5 glāzes rabarberu ripiņu
1/4 glāzes medus
1 tējkarote rīvētu citrona miziņu
1/3 glāzes auzu pārslu
1/3 glāzes miltu
1/4 glāzes brūnā cukura
3 tējkarotes sviesta
Vaniļas (vai kāds cits) saldējums
Kas jādara:
Rabarberus, medu un citrona miziņas labi samaisa bļodā. Auzu pārslas, cukuru un miltus liek blenderī un blendē līdz masa iegūst rupju miltu konsistenci. Ietauko cepamtrauku, ieklāj rabarberu masu un apber ar pārslu drumstalām, pa virsu sarīvē sviestu. Liek cepties uz 40 min 200C. Pasniedz ar saldējumu!